01:28 AM GMT +2
Ακολουθήστε μας:

Επιλογή μπουκμέικερ. Ποιος είναι ο καλύτερος

 

Η πιο βασική απόφαση σας πριν βάλετε ένα στοίχημα είναι η επιλογή του κατάλληλου μπουκμεικερ. Υπάρχουν εκατοντάδες εταιρείες και ιστοσελίδες στο Ιντερνέτ οι οποίες προσφέρουν στοίχημα όμως εσείς πρέπει να επιλέξετε εκείνους τους 3-4 μπουκμέικερ οι οποίοι θα σας δώσουν κέρδη χωρίς προβλήματα. Ή θα είναι δίπλα σας όταν εμφανιστούν κάποια προβλήματα και θα δώσουν λύση. Με το υπόλοιπο 90% θα χάσετε χρήματα, νεύρα και δεν αξίζει να ρισκάρετε.

 

1. Περιθώριο κέρδους

 

Ο κάθε μπουκμέικερ αποφασίζει τι ποσοστό από τα κέρδη του θα μοιράσει στους παίκτες. Ναι, καλά ακούσατε. Το μεγαλύτερο ποσοστό τον παικτών που παίζουν αθλητικά στοιχήματα χάνουν τα χρήματα τους. Ένα ελάχιστο ποσοστό κερδίζει κατά τύχη, και ένα μικρό ποσοστό επαγγελματιών παικτών κερδίζει γιατί εφαρμόζει της γνώσεις που έχει.

 

2. Υποστήριξη πελατών

 

Χωρίς πελάτες δεν θα υπάρχει και ο συγκεκριμένος μπουκμέικερ όμως λίγοι είναι εκείνοι οι σωστοί επαγγελματίες οι οποίοι το αντιλαμβάνονται και προσέχουν τους πελάτες τους. Ναι όλοι έχουν κάποιο support, είτε με email, τηλέφωνο ή live chat, όμως καλό είναι να δοκιμάσετε την ποιότητα των ανθρώπων που εργάζονται εκεί για να καταλάβετε αν ο συγκεκριμένος μπουκ είναι αυτός στον οποίο θα εμπιστευτείτε τα χρήματα σας. Η πιο γρήγορη επικοινωνία είναι το live chat και το τηλέφωνο τα οποία πρέπει να λειτουργούν 24/7 όλο το χρόνο και στο ακουστικό ο υπάλληλος να ξέρει πως να διαχειριστεί το κάθε πρόβλημα.

 

3. Μπόνους

 

Όλοι αγαπάνε τα μπόνους και οι παίκτες που παίζουν αθλητικό στοίχημα επίσης. Αυτό το γνωρίζουν οι μπουκμέικερ και προσφέρουν απλόχερα μπόνους, προσπαθώντας να προσελκύσουν νέους πελάτες ή να τονώσουν το ενδιαφέρον τον παλιών τους παικτών. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα μπόνους που προσφέρουν οι μεγάλοι μπουκμέικερς από της ιστοσελίδες τους.

 

4. Ποικιλία στοιχημάτων

 

Εκτός από την ποιότητα των στοιχημάτων, την μικρή ως ελάχιστη γκανιότα σε πολλά αθλητικά στοιχήματα για να τραβήξουν το ενδιαφέρων όσο το δυνατόν περισσότερων παικτών οι μπουκμέικερς διατηρούν μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων που περιλαμβάνει αθλητικά στοιχήματα από δεκάδες σπορ, πολιτικά στοιχήματα, οικονομικά στοιχήματα κτλ.

 

5. Στοιχήματα στο κινητό ή την ταμπλέτα σας

 

Με της τεχνολογίες να προχωράνε με ταχύτατους ρυθμούς πλέον ο κάθε Έλληνας έχει στην τσέπη του έξυπνο κινητό με λογιστικό Android ή IOS και θέλει να το χρησιμοποιήσει για να παίξει στοίχημα. Όλοι οι μεγάλοι μπουκμέικερς έχουν φτιάξει της ιστοσελίδες τους mobile friendly ή έχουν δημιουργήσει mobile app προσφέροντας της υπηρεσίες τους για αθλητικά στοιχήματα και παιχνίδια καζίνου και πόκερ κατευθείαν από το κινητό σας. Αν βρείτε κάποιον μπουκμέικερ του οποίου το σαιτ δεν λειτουργεί σωστά στο κινητό σας, θα παίξετε εκεί; Όχι φυσικά, όταν όλοι οι καλοί το προσφέρουν και μάλιστα δωρεάν.

 

6. Τα κέρδη στο πορτοφόλι με την λήξη του αγώνα

 

Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο προσέλκυσης πελατών. Με την λήξη του αγώνα αν το δελτίο σας είναι κερδοφόρο τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας και εσείς μπορείτε να τα τραβήξετε με την χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή από ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

 

Η συμβουλή μας

 

Αν η ιστοσελίδα του μπουκμέικερ είναι σύγχρονη, λειτουργική και η πλοήγηση γίνεται εύκολα και εξοικειώνεστε μαζί της, αν φορτώνει γρήγορα και πληρώνει αμέσως έχοντας ομάδα υποστήριξης 24/7 η οποία σας δίνει λύσεις στο δεκάλεπτο, μόλις βρήκατε την σωστή εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων με την οποία θα συνεργαστείτε. Μην ψάχνετε άλλο αν βρείτε όλα τα παραπάνω σε έναν μπουκμέικερ. Θα μπορείτε να αφοσιωθείτε στης προβλέψεις σας χωρίς να αγχώνεστε για ενδεχόμενα προβλήματα.

 

 See More

4.0/5 (1  votes )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ